Απάντηση Κυρ. Μητσοτάκη στις επικρίσεις για τους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης (βίντεο)

Απάντηση Κυρ. Μητσοτάκη στις επικρίσεις για τους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης (βίντεο)

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα βίντεο σύντομης διάρκειας ο πρωθυπθυργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στις επικρίσεις που εξαπέλυσε η αντιπολίτευση σχετικά τα άτομα που επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν στις θέσεις των γενικών και ειδικών γραμματέων της κυβέρνησης. 

Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο προβάλλονται κάρτες και στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων «Προχωρήσαμε χωρίς καμία καθυστέρηση στη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με αξιοκρατικά κριτήρια και στη δημιουργία μιας πιο λειτουργικής και λιγότερο δαπανηρής δομής. Γιατί πιστεύουμε πως το κράτος πρέπει πρωτίστως να μπορεί να υπηρετεί με αποτελεσματικότητα τους πολίτες».

Ενδεικτικά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ ότι «οι εξαγγελίες για "συνέχεια του κράτους", για «αξιοκρατία και διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση» διήρκησαν όσο και η προεκλογική περίοδος». «Η κυβέρνησης της ΝΔ αντιλαμβάνεται το κράτος ως λάφυρο και τη δημόσια διοίκηση ως τσιφλίκι της. Αντικαθιστά τους άριστους με τους αρεστούς και τους άξιους με τους κολλητούς» είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την τοποθέτηση των νέων Γενικών Γραμματέων της κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη (…) Η νέα Δημοκρατία γύρισε τα ρολόγια της δημόσιας διοίκησης χρόνια πίσω, στις εποχές που βασίλευε η αδιαφάνεια, η αναξιοκρατία, ο κομματισμός», τόνισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Facebook. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή