Σάρκα και οστά στο «PAO ALIVE»

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενθουσιώδες κλίμα μετά την εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φέγενορντ προχθές το βράδυ με 3-0 διατηρήθηκε και χθες στο πράσινο στρατόπεδο. Πρώτον, έγινε η παρουσίαση του «PAO ALIVE» με τις πρώτες ενδείξεις να είναι άκρως ενθαρρυντικές, δεύτερον ανακοινώθηκε και τυπικά η συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό και τρίτον, ο Γκαχιάς Ζαχίντ έκανε ένα ακόμη βήμα προς την Ελλάδα.

Αρχικά, το πρωί στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τον επιχειρησιακό διευθυντή του Ερασιτέχνη Νίκο Καπνουλά παρουσίασαν την πλατφόρμα του «PAO ALIVE» και τους τρόπους ενίσχυσης του συλλόγου. «Στόχος δεν είναι μόνο τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν 20 εκατομμύρια  ευρώ», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακόπουλος. Σε αυτό το πρώτο άνοιγμα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού μέχρι το βράδυ στην πλατφόρμα είχαν «δηλωθεί» πάνω από 300.000 ευρώ. Επίσης, σήμερα το πρωί θα έχει την πρώτη της συνάντηση η κοινή ομάδα εργασίας από τον Δήμο Αθηναίων και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για την υλοποίηση του πλάνου για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Τα καλά νέα, λίγο αργότερα, συνεχίστηκαν με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Δημήτρη Κολοβού, ενός παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «πράσινους». «Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Επειδή ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι, θέλω να δείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο», σημείωσε στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Η ενίσχυση όμως για τους «πράσινους» δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο διακαής πόθος του τεχνικού τιμ του «τριφυλλιού» Γκαχιάς Ζαχίντ προβάρει τα πράσινα. Ο Νορβηγός μέσος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αναζητεί τη φόρμουλα αποδέσμευσής του από τον ΑΠΟΕΛ. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση δανεισμού του παίκτη από την κυπριακή ομάδα. Είναι θετικό πάντως πως ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λίστα του για τα ματς με τη Σουτζέσκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στην οποία δεν βρίσκεται το όνομα του Γκαχιάς Ζαχίντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή