Νεϊμάρ δίπλα στον Ρονάλντο θέλει η Γιουβέντους

Νεϊμάρ δίπλα στον Ρονάλντο θέλει η Γιουβέντους

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… βραζιλιάνικη τελενοβέλα έχει εξελιχθεί η υπόθεση της μετακίνησης του Νεϊμάρ, του ακριβότερου ποδοσφαιριστή στην Ιστορία, από την Παρί Σεν Ζερμέν, με άγνωστο ακόμη προορισμό και νέο φαβορί τη Γιουβέντους, αλλά και με τη γαλλική ομάδα να έχει πλέον αποδεχθεί το γεγονός ότι ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας θα φύγει.

Μετά τα ρεπορτάζ ότι η Παρί παραχωρεί έναντι τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ τον παίκτη που της κόστισε το ποσό-ρεκόρ των 222 εκατ. πρόπερσι, κυκλοφορεί πλήθος πληροφοριών περί ενδιαφέροντος μεγάλων ομάδων της Ευρώπης να τον αποκτήσουν.

Το μέγα φαβορί ήταν αρχικά η Μπαρτσελόνα, αλλά όπως έδειξε και η διαδικασία απόκτησης του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο (δανειζόμενη 31 εκατ. ευρώ), η Μπαρτσελόνα δεν διαθέτει το απαραίτητο ρευστό για να επαναφέρει τον Νεϊμάρ στις τάξεις της, παρότι αυτός είναι ο διακαής πόθος του Βραζιλιάνου. Επιπλέον, η Παρί απορρίπτει την ιδέα να αποτελέσουν ο Φιλίπε Κοουτίνιο και ο Ουσμάν Ντεμπελέ έμψυχα ανταλλάγματα για τη μετακίνηση του Νεϊμάρ από το Παρίσι στη Βαρκελώνη, συν 40 εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα As της Μαδρίτης.

Οι εξελίξεις αυτές άνοιξαν την όρεξη σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχουν ανάγκη ένα… μεταγραφικό «μπαμ», αλλά τις δύο τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι το προβάδισμα στην υπόθεση Νεϊμάρ το πήρε η Γιουβέντους.

Η «Μεγάλη Κυρία», που χθες ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ματάις ντε Λιχτ από τον Αγιαξ, φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις αρχικά με τον παίκτη και στη συνέχεια με την ΠΣΖ. Πρώτα ήρθε ρεπορτάζ της ιταλικής τηλεόρασης RAI σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας του Νεϊμάρ επρόκειτο να συναντηθεί με τον διευθυντή της «Γιούβε», Φάμπιο Παρατίτσι στο Τορίνο, ενώ η καταλανική Mundo Deportivo ανέφερε τη Γιουβέντους ως πιθανό προορισμό του 27χρονου Βραζιλιάνου. Χθες ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης προχώρησε περισσότερο, μεταδίδοντας πως η Γιουβέντους προτείνει στην Παρί ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Αργεντινό επιθετικό Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος θα είναι… πλεονάζον προσωπικό αν η ομάδα που χτίζει ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει επιθετικό δίδυμο τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Προς το παρόν, ο πρώην παίκτης της Σάντος εντάχθηκε –με μια εβδομάδα καθυστέρηση– στις προπονήσεις της Παρί, αν και όλοι γνωρίζουν ότι ήρθε για να φύγει…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή