Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκε χθες η ταινία που θα ανοίξει το προσεχές κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας (28/8). Πρόκειται για το «The Truth», το νέο φιλμ του πολυβραβευμένου Ιάπωνα Χιροκάζου Κόρε-Εντα (φωτ.), ο οποίος κέρδισε τον περυσινό Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες με τους εξαιρετικούς «Κλέφτες καταστημάτων». Η καινούργια ταινία που περιγράφεται ως «μια ποιητική αναδρομή στη σχέση μιας μητέρας με την κόρη της, καθώς και πάνω στο περίπλοκο επάγγελμα του ηθοποιού», έχει στο καστ αστέρες όπως η Ζιλιέτ Μπινός, η Κατρίν Ντενέβ και ο Ιθαν Χοκ.

(…) Οι φήμες για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Gossip Girl» επιβεβαιώθηκαν και η Μπλέικ Λάιβλι θα υποδυθεί ξανά την περίφημη Σερίνα βαν ντερ Γούντσεν. Η νέα ιστορία διαδραματίζεται οκτώ χρόνια μετά το φινάλε της αρχικής τηλεοπτικής σειράς, με την παρέα των πλούσιων νέων να πρωταγωνιστεί και πάλι, ενώ το καινούργιο σόου βασίζεται στην εξέλιξη των social media και της σύγχρονης πραγματικότητας της Νέας Υόρκης.

(…) Σε ηλικία 77 ετών ο πολυπράγμων Πολ Μακάρτνεϊ, ο οποίος εκτός από βραβευμένος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης έχει ασχοληθεί με γυρίσματα ταινιών αλλά και τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, επιστρέφει με μια νέα δουλειά. Για πρώτη φορά στην καριέρα του αποφάσισε να γράψει μιούζικαλ, μια παραλλαγή του κλασικού έργου «It’s A Wonderful Life» του Φρανκ Κάπρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή