Σε δύσβατο σημείο η πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα Αττικής – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Σε δύσβατο σημείο η πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα Αττικής – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ενισχυμένες δυνάμεις επιχειρεί  η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να καταφέρει να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Κιθαιρώνα Αττικής.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά είναι σε δύσβατο μέρος σε χαράδρα και δεν ελλοχεύει κίνδυνος επέκτασής της, ενώ βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Αρχικά η Πυροσβεστική είχε κινητοποιήσει ένα ελικόπτερο, ωστόσο μετά τις 6 το απόγευμα οι εναέριες προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύθηκαν με άλλα τρία ελικόπτερα και ακόμη 4 αεροσκάφη παράλληλα με τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης.  Όταν έπεσε ο ήλιος, τα εναέρια μέσα αποσύρθηκαν.

Τελευταία ενημέρωση ανέφερε ότι στο σημείο επιχειρούσαν 145 πυροσβέστες με 32 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, τέσσερις ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 4 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, υδροφόρες και μηχανήματα της περιφέρειας, της δήμων και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Να σημειωθεί ότι τα εναέρια μέσα αποσύρθηκαν μετά τη δύση του ηλίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή