Υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα στην Αγία Τριάδα Μεγάρων και στο Μαρκόπουλο

Υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα στην Αγία Τριάδα Μεγάρων και στο Μαρκόπουλο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγο, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική περιοχή πολύ κοντά στον οικισμό της Αγίας Τριάδας. Σημειώνεται, ότι στην περιοχή μετέβη και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για τον συντονισμό των δυνάμεων που επιχειρούν.

Ειδικότερα, στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 19 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο.

Παράλληλα, έπειτα από τρεισήμισι ώρες μάχης με τις φλόγες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στο Μαρκόπουλο, χωρίς να θέσει, ωστόσο, σε κίνδυνο κατοικημένη περιοχή.

Υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα στην Αγία Τριάδα Μεγάρων και στο Μαρκόπουλο-1

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, το μηχανοκίνητο τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 ελικόπτερα, καθώς και 10 εθελοντές με 4 οχήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή