Δημήτρης Κουτσούμπας: Προτάσεις νόμου υπέρ των λαϊκών στρωμάτων

Δημήτρης Κουτσούμπας: Προτάσεις νόμου υπέρ των λαϊκών στρωμάτων

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με «βροχή νομοθετικών πρωτοβουλιών» εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος, μέσω των οποίων θα επιχειρηθεί η προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων, «προειδοποίησε» την κυβερνώσα πλειοψηφία χθες ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας με τη δευτερολογία του κατά τη διαδικασία συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. «Θα συνεχίσουμε να φέρνουμε προτάσεις νόμου και τροπολογίες με τις οποίες θα προστατεύονται λαϊκά και εργατικά δικαιώματα. Το κάναμε και στο παρελθόν, αλλά χέρι χέρι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ τα απέρριπταν. Θα συνεχίσουμε τη μάχη για την υγεία, την παιδεία, τη μείωση της φορολογίας, την προστασία της εργασίας. Θα εναντιωθούμε σε κάθε προσπάθεια περιστολής κοινωνικών και ατομικών ελευθεριών», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δικαιώθηκε η προεκλογική επισήμανση του ΚΚΕ πως «η κυβερνητική εναλλαγή δεν θα σημάνει ουσιαστική αλλαγή πολιτικής. Μετά και τη συζήτηση στη Βουλή, υπάρχουν πλέον αποδείξεις για την ορθότητα αυτής της εκτίμησης», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουτσούμπας, αφού πολλές φορές υπογράμμισε ότι οι επιλογές της σημερινής κυβέρνησης αποτελούν συνέχεια εκείνων που χαρακτήρισαν και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι έτοιμη να εφαρμόσει το σκληρό πρόγραμμα των θεσμών. Με ένα νέο, πιο τεχνοκρατικό μοντέλο διακυβέρνησης, θα προωθεί το αντιλαϊκό έργο που δρομολόγησε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή