Eurolife ERB: Ομαδικότητα, υπευθυνότητα και ευκαιρίες εξέλιξη

Eurolife ERB: Ομαδικότητα, υπευθυνότητα και ευκαιρίες εξέλιξη

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ταλαντούχοι άνθρωποι που στελεχώνουν τις επιμέρους ομάδες του Ομίλου Eurolife ERB είναι το πιο σημαντικό και πολύτιμο κεφάλαιό του. Τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος επενδύει σημαντικά στο ανθρώπινο δυναμικό, εντάσσοντας στις Διευθύνσεις του νέα στελέχη από διαφορετικές ειδικότητες. Κάθε νέος εργαζόμενος φέρνει μαζί του εμπειρία, τεχνογνωσία και ενθουσιασμό, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη στρατηγική και τη φιλοσοφία του οργανισμού. Αυτή τη στιγμή, οι εταιρείες του ομίλου σε Ελλάδα και Ρουμανία απασχολούν περισσότερους από 400 εργαζομένους.

Η προσέλκυση και η ένταξη νέων στελεχών είναι προτεραιότητα για τη Διοικητική Ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος, διατηρώντας σταθερά την επαφή του με νέους ανθρώπους, που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους, ανεξαρτήτως ειδικότητας, συμμετέχει σε διοργανώσεις ακαδημαϊκών οργανισμών, συστήνοντας σε πιο ευρύ κοινό την ασφαλιστική αγορά και τη Eurolife ERB. Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που υλοποιεί κατά τη διάρκεια του έτους έχει ως στόχο να δώσει σε φοιτητές την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα σε έναν κορυφαίο οργανισμό, που παρακολουθεί τις τάσεις και εξελίσσεται συνεχώς.

Εκτός από τα νέα στελέχη, ο όμιλος υλοποιεί προγράμματα και για το ήδη υπάρχον δυναμικό, με στόχο την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων του. Μέσα από τις δράσεις αυτές, προσφέρει στους εργαζομένους τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί στη διαχείριση της εργασιακής τους καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, επενδύει στα soft skills των ανθρώπων του, καθώς και στις digital δεξιότητές τους, δίνοντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους συνεργάτες και στους πελάτες του οργανισμού.

Σε επίπεδο ηγεσίας και διαχείρισης ομάδων, ο Όμιλος Eurolife ERB διοργανώνει εκπαιδεύσεις, workshops και trainings, αναπτύσσοντας τις ηγετικές ικανότητες των στελεχών του – ικανότητες που έχουν εξαιρετική σημασία για το πώς λειτουργεί η κάθε ομάδα και για την εμπειρία που αποκομίζει ο εργαζόμενος από τον οργανισμό. Επίσης, η κουλτούρα του οργανισμού προωθεί την εσωτερική μετακίνηση στελεχών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα αντικείμενα και αρμοδιότητες, εξελίσσοντας τις γνώσεις τους και αποκτώντας μεγαλύτερη εμπειρία. 

Ο όμιλος εστιάζει στην ομαδικότητα και στην υπευθυνότητα κάθε στελέχους, καθώς και στη διαφάνεια και στον προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Για να το επιτύχει αυτό, τα στελέχη του εκπαιδεύονται συνεχώς σε θέματα που έχουν να κάνουν με την απλοποίηση διαδικασιών και την ψηφιοποίησή τους, με στόχο να προσφέρουν αναβαθμισμένες εμπειρίες σε κάθε πελάτη.

Η ασφαλιστική αγορά αναπτύσσεται συνεχώς, αναγνωρίζοντας τα πολλά περιθώρια βελτίωσης και αναδιαμόρφωσης που έχει ο κλάδος. Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα, ο οποίος προσφέρει πεδίο εξέλιξης σε πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους ειδικότητες. Ο Όμιλος Eurolife ERB έχει να επιδείξει πλήθος επαγγελμάτων και να δώσει ευκαιρίες καριέρας σε κάθε άνθρωπο, που αναζητά ένα νέο, φρέσκο επαγγελματικό βήμα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή