Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το Ιδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως εγκαινιάζει σήμερα την έκθεση  «Γιάννης Τσαρούχης – Επίκαιρος και διαχρονικός» και παρουσιάζει 91 έργα του μεγάλου καλλιτέχνη. Στις 8 μ.μ. Διάρκεια έως 30/9. Ιδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, Χώρα Ανδρου.

– Εμπνευσμένη από τον μύθο των Σειρήνων, η παράσταση χορού Siren του χορευτή, χορογράφου και καλλιτεχνικού διευθυντή του Danish Dance Theatre Pontus Lidberg, παρουσιάζεται στο ΚΠΙΣΝ, στην Αίθουσα Σταυρος Νιάρχος. 9 μ.μ. 28/7.

– Εγκαινιάζεται σήμερα η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Μαίρης Χριστοφίδη με τίτλο «Αντιστάσεις και αποκλεισμοί» σε επιμέλεια του Πλάτωνα Ριβέλλη στην γκαλερί CITRONNE στον Πόρο. Διάρκεια έως 8/9. Στις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Παπαδοπούλου, Πόρος.

– Το σωματείο  «Οι φίλοι της Τήνου» διοργανώνουν συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, στην οποία συμμετέχει και ο μουσικός Παναγιώτης Λάμπουρας  στην Σχολή Ουρσουλινών. Στις 9 μ.μ. Σχολή Ουρσουλινών, Λουτρά Τήνος.

– Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Animart στην Υδρα η ηθοποιός και σκηνοθέτις Ρούλα Πατεράκη ερμηνεύει σήμερα σε θεατρικό αναλόγιο το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Η ευλογία». Στις 9 μ.μ. Ιστορική οικία Λάζαρου Κουντουριώτη.

– Ολοκληρώνεται την Κυριακή 28/7 το «Athens Photo Festival», έχοντας στο επίκεντρο τη φωτογραφία και τον σύγχρονο οπτικό πολιτισμό. Από τις 10 π.μ. Μουσείο Μπενάκη/Πειραιώς 138.

– Μουσική βραδιά με παραδοσιακή μουσική από τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, καθώς και συνθέσεις του Alejandro Diaz παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς. Σήμερα στις 9 μ.μ. Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς.

– Ο Ολι Τέμπα και ο Τζέικ Ουέρι, μέλη της μπάντας «The Herbaliser» έρχονται στην ταράτσα του Gazarte για μια συναρπαστική συναυλία. Σήμερα στις 9 μ.μ. Βουτάδων 34, Γκάζι.

– Ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος παρουσιάζει έναν κύκλο έργων του στην γκαλερί Karopoulos Fine Arts στις Σπέτσες. Εως 2/8. Στις 9 μ.μ. Σπέτσες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή