Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχίζει το 9o Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού παρουσιάζοντας έργα σπουδαίων συνθετών, με τη συμμετοχή του εξάρχοντος της ορχήστρας της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης Μπέντζαμιν Μπόουμαν. Σήμερα, το κουαρτέτο εγχόρδων σε φα μείζονα, «Αμερικάνικο» του Ντβόρζακ. Στις 9 μ.μ. Ανοιχτό θέατρο Καμένης Χώρας Μεθάνων.

Η ομαδική έκθεση –με έργα νέων καλλιτεχνών– Brostakalli διερευνά τις έννοιες της ομορφιάς και της νεότητας μέσω της λαϊκή ρήσης «μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος» σε επιμέλεια της Αριάδνης Τζίκα.  Εως 15/9. TAF/ the art foundation Νορμανού 5, Μοναστηράκι.

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος διοργανώνει την ατομική έκθεση «Χους» με έργα του Βαγγέλη Ρήνα. Eως 31/8. Φετιχιέ Τζαμί Ναυπάκτου.

Στο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό – κατασκηνωτικό φεστιβάλ της χώρας, εμφανίζονται σήμερα οι Active Member. Νεστόριο Καστοριάς.

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης παρουσιάζουν τη συναυλία «Πέρα από την Κρήτη» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου 2019. Στις 9 μ.μ. 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Τήνου.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου εμφανίζονται μαζί στη συναυλία «Δύο σαν ένα» με ελληνικά και ξενόγλωσσα ντουέτα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου. Στο πιάνο και το ακορντεόν ο Χάρης Σταυρακάκης. Στις 9.30 μ.μ. Πύργος Μπαζαίου, Νάξος.

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute διοργανώνουν έναν περίπατο στην Πλάκα και στα Αναφιώτικα. Στις 7.30 μ.μ. Τριπόδων 23, Πλάκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή