Η LONGINES στο Athens Equestrian Festival 2019

Η LONGINES στο Athens Equestrian Festival 2019

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις 25-28 Ιουλίου, η Longines είχε τη χαρά και την υπερηφάνεια να συμμετέχει στον σημαντικότερο διεθνή ιππικό αγώνα στην Ελλάδα, το Αthens Equestrian Festival 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής. Στον κορυφαίο αγώνα του διημέρου, το Κύπελλο Longines FEI Jumping Nations CupTM της Ελλάδας, κέρδισε η Ομάδα της Νορβηγίας που αποτελούνταν από τέσσερις ιππείς, τους Victoria Gullisken με τον Papa Roach, Hege Tidemandsen με τον Carvis, Johan Sebastian Gulliksen με τον Exit of Ice Z και Geir Gulliksen με τον Gin Chin van het Lindehof.

Η LONGINES στο Athens Equestrian Festival 2019-1

Οι θέσεις στο βάθρο συμπληρώθηκαν από την Ομάδα της Πορτογαλίας και την Ομάδα της Πολωνίας. Η ομάδα της Νορβηγίας που ήρθε πρώτη και η ομάδα της Πορτογαλίας που ήρθε δεύτερη εξασφάλισαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον Τελικό που θα λάβει χώρα στις 3 – 6 Οκτωβρίου 2019 στο Real Club de Polo της Βαρκελώνης. Επιπλέον, οι μεγάλοι νικητές θα διαγωνισθούν την επόμενη σεζόν στο Ευρωπαϊκό Division 1.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, η Longines συμμετείχε σε ακόμα έναν σημαντικό αγώνα, το Longines Grand Prix των Αθηνών, το οποίο κέρδισε ο Πορτογάλος Rodrigo Giesteira Almeida με τoν Kafka V. Ο Πολωνός Wojcech Wolcianec και ο Chintablue τερμάτισαν δεύτεροι με τρίτους τον Νορβηγό Geir Guliksen και τoν Gin Chin. Η Longines είχε τη χαρά να προσφέρει στους νικητές και των δύο  αγώνων κομψά ρολόγια Longines ως επιβράβευση των σπουδαίων επιδόσεών τους.

Η LONGINES στο Athens Equestrian Festival 2019-2
Ο κ. Γιάννης Θεοφιλόπουλος, Brand Manager Longines Ελλάδος, με τους τρεις νικητές του Longines Grand Prix, τον Πορτογάλο Rodrigo Almeida, τον Πολωνό Wojciech Wojcianiec και τον Νορβηγό Geir Gulliksen.

 

Κατά τη διάρκεια του event – το οποίο συγκέντρωσε χιλιάδες θεατών στη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του – η Longines παρουσίασε το Επίσημο Ρολόι, ένα μοντέλο της συλλογής Longines Master Collection με μπλε καντράν και ανοξείδωτο ατσάλινο μπρασελέ, το οποίο συνδυάζει την κλασική κομψότητα και τη μηχανική υπεροχή για τα οποία φημίζεται η Longines.

Η LONGINES στο Athens Equestrian Festival 2019-3

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή