Πρώτο βήμα, από τα… πολλά

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ζητούμενο από τις τρεις ομάδες μας που ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια επετεύχθη. Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αρης πέρασαν στον επόμενο γύρο και παρέα με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, θα προσπαθήσουν για ό, τι καλύτερο μπορούν.

Σίγουρα η προσπάθειά τους θα είναι πολύ δυσκολότερη, ειδικά της ομάδας της Θεσσαλονίκης, απέναντι στον Αγιαξ. Ομως, αν θέλουμε να μιλάμε για πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι απαραίτητη και κάποια υπέρβαση.

Φυσικά αν κάποιος θελήσει να δει πίσω από τα «θριαμβευτικά» πρωτοσέλιδα, η εξασφάλιση της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από τον Ολυμπιακό, μπορεί να εκληφθεί ως επίτευξη βασικού στόχου. Αν στη συνέχεια πετύχει και την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του.

Ατρόμητος και Αρης σίγουρα θα το «παλέψουν», αλλά ένας αποκλεισμός δεν θα «ντύσει και στα μαύρα» οπαδούς, παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων. Οσο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα πρέπει να δούμε το… πρώτο δείγμα γραφής για να υπάρξουν συμπεράσματα και προβλέψεις για τη συνέχεια.

Πάντως, είναι απαραίτητη η παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο το δυνατόν περισσότερων ομάδων μας, καθώς είναι φανερό πως το ενδιαφέρον των φιλάθλων επικεντρώνεται σε αυτές. Οι εγχώριες με τη φθίνουσα πορεία που ακολουθούν όχι μόνο δεν τους φέρνουν στις εξέδρες, αλλά τους απομακρύνουν κι από τις… πολυθρόνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή