Σύγκρουση Flying Cat 3 με θαλάσσιο ταξί στο λιμάνι της Υδρας

Σύγκρουση Flying Cat 3 με θαλάσσιο ταξί στο λιμάνι της Υδρας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύγκρουση Flying Cat με θαλάσσιο ταξί σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στο λιμάνι της Υδρας. To Flying Cat 3 με 51 επιβαίνοντες εκτελούσε το δρομολόγιο Ερμιόνη – Ύδρα – Πειραιάς όταν στην είσοδο του λιμανιού της Υδρας συγκρούστηκε με το θαλάσσιο ταξί. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό, όλοι οι επιβαίνοντες στο «δελφίνι» είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός, ενώ το σκάφος υπέστη ένα βαθούλωμα.

Ωστόσο, υλικές ζημιές έχουν σημειωθεί στο θαλάσσιο ταξί, ενώ ο οδηγός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Υδρας, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο οδηγός φέρει εκδορές, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι του έχουν γίνει ράμματα. 

Όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως έλεγχος στο κήτος, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα και το «Flying Cat 3» συνέχισε το δρομολόγιο του με προορισμό τον Πειραιά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή