Μαρτίνς: Να μην αλλάξουμε ταυτότητα και φιλοσοφία

Μαρτίνς: Να μην αλλάξουμε ταυτότητα και φιλοσοφία

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με οδηγό τη μεγάλη νίκη επί της Βικτόρια Πλζεν και κυρίως την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στην Κωνσταντινούπολη, όπου απόψε (20.45) αντιμετωπίζει την Μπασακσεχίρ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απέναντι στη νέα δύναμη του τουρκικού ποδοσφαίρου, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να μπει σφήνα στις άλλες μεγάλες τρεις ομάδες της Πόλης, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα τους κάνει πιο εύκολη τη ζωή στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη. 

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να αιφνιδιάσει την αντίπαλό του, κάτι που… αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η Μπασακσεχίρ έχει καλύτερους παίκτες από τους Τσέχους, κάτι που την καθιστά σαφώς πιο επικίνδυνη ομάδα.

«Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας. Να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε ποιοτικό αντίπαλο. Και οι δύο βάσει ποιότητας αξίζουν να μπουν στους ομίλους. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας δυνατό αντίπαλο, έχουμε τα όπλα μας για να τον αιφνιδιάσουμε», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη, αν και όπως είπε η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά, ο Μαρτίνς κράτησε ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στους Τσέχους, με τον Καμαρά να παίρνει τη θέση του Μασούρα στο αρχικό σχήμα. Ετσι, μια πιθανή 11άδα είναι: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μεριά, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκερέρο. 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μπασακσεχίρ, Οκάν Μπουρούκ, ανέφερε πως για τον ίδιο είναι δοκιμασία οι αγώνες με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι οι πρώτοι του ως προπονητή σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόψε επίσης παίζουν, για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης: Κρασνοντάρ – Πόρτο, Βασιλεία – Λίντσερ, Κλουζ – Σέλτικ και Μάριμπορ – Ρόζενμποργκ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή