H σκυτάλη περνάει σήμερα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και Αρη

H σκυτάλη περνάει σήμερα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και Αρη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τρία μέτωπα δίνουν απόψε τη μάχη τους οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, όλοι τους εκτός έδρας στα πρώτα παιχνίδια τους στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ σέρνει πρώτη τον χορό αντιμετωπίζοντας στη Ρουμανία την Κραϊόβα (19.15), ο Αρης παίρνει λίγο αργότερα τη σκυτάλη αντιμετωπίζοντας στη Νορβηγία τη Μόλντε (20.00), για να κλείσει η βραδιά με τον αγώνα του Ατρομήτου στην Πολωνία, κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας (22.00). Ολα τους είναι σημαντικά παιχνίδια στην προσπάθεια της Ελλάδας να συγκεντρώσει βαθμούς για να ξεπεράσει την Κύπρο στο ranking της UEFA, για να επιστρέψει στη 15η θέση της ειδικής βαθμολογίας και να διατηρήσει για μία ακόμη χρονιά πέντε ομάδες στην Ευρώπη και κάποια άλλα πλεονεκτήματα.

Ο αγώνας της ΑΕΚ, όπως και η ρεβάνς στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των επεισοδίων που έγιναν στον αγώνα της Κραϊόβα με τη Χόνβεντ. «Για μένα και για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, δεν είναι καθόλου καλό να μην υπάρχει κόσμος στα δύο παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι συναισθημάτων, ένα παιχνίδι για τη χαρά. Οι οπαδοί πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη απόψε από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής και θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο τη νίκη.

Χωρίς προβλήματα θα αγωνιστεί και ο Αρης κόντρα στη Μόλντε, με μόνη εξαίρεση την τιμωρία του Σάββα Παντελίδη που θα τον κρατήσει εκτός πάγκου και την υποχρέωση άμεσης προσαρμογής του στον συνθετικό τάπητα του γηπέδου.  Αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του Ατρομήτου να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με τη Λέγκια και να επικρατήσουν στις προσωπικές μονομαχίες, για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή