TUDOR Black Bay Bronze Edition 2019

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το πρώτο ρολόι της από ορείχαλκο, ένα Black Bay με καφέ καντράν, η ελβετική Tudor εξακολουθεί να εξερευνά τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μετάλλου, που με τον καιρό αλλάζει εμφάνιση αποκτώντας μία ενδιαφέρουσα πατίνα. Αυτή τη φορά επέλεξε να το ταιριάξει με ένα νέο χρώμα, το γκρι του σχιστόλιθου, που πλέον καλύπτει το ντεγκραντέ καντράν και τη στεφάνη αυτού του επιβλητικού καταδυτικού μοντέλου. Το φημισμένο Black Bay Bronze είχε δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2016 και βραβεύθηκε μάλιστα και στο Grand Prix Ωρολογοποιίας της Γενεύης το 2016, στην κατηγορία "Petite Aguille" (Μικρός Δείκτης) που αφορά μοντέλα με τιμή κάτω των 5.000 ελβετικών φράγκων (δείτε το σχετικό θέμα εδώ).

TUDOR Black Bay Bronze Edition 2019-1

Η κάσα του νέου Black Bay Bronze έχει διάμετρο 43 mm, είναι στεγανή μέχρι 200 μ. και η αισθητική της παραπέμπει στον μπρούντζο που συναντούμε στα παλιά πλοία και στον vintage καταδυτικό εξοπλισμό. To σατινέ φινίρισμα όλων των επιφανειών εγγυάται ότι η πατίνα που θα δημιουργηθεί με τον καιρό θα είναι ομοιογενής και καλαίσθητη. Η επίσης μπρούντζινη βιδωτή κορόνα φέρει ανάγλυφο το ρόδο των Τυδώρ, το σύμβολο της Tudor. 

TUDOR Black Bay Bronze Edition 2019-2

Το γκρι-ανθρακί καντράν που είναι πιο ανοιχτόχρωμο στο κέντρο και σκουραίνει προς την περιφέρεια αναδεικνύεται από το χρυσό χρώμα των ενδείξεων της ώρας και των δεικτών (στο χαρακτηριστικό σχήμα χιονονιφάδας). Καθώς πρόκειται για καταδυτικό ρολόι, η στεφάνη περιστρέφεται για λόγους ασφαλείας προς μία μόνο κατεύθυνση και φιλοξενεί έναν δίσκο από γκρι ματ ανοδιωμένο αλουμίνιο με διαβαθμισμένη κλίμακα 60 λεπτών.

TUDOR Black Bay Bronze Edition 2019-3

Το νέο Black Bay Bronze προσφέρει και άριστες επιδόσεις χάρη στον αυτόματο Manufacture Calibre MT5601 που κρύβεται στο εσωτερικό του. Ο μηχανισμός αυτός έχει διάμετρο 33,8 mm και είναι ο μεγαλύτερος από όλους τους μηχανισμούς της Tudor.

TUDOR Black Bay Bronze Edition 2019-4

Στιβαρός και αξιόπιστος, χτυπά με 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, διαθέτει αντιμαγνητικό ελατήριο από πυρίτιο, πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC και προσφέρει 70 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

TUDOR Black Bay Bronze Edition 2019-5

Το ρολόι φοράει είτε λουράκι από παλαιωμένο δέρμα μαύρου χρώματος είτε πλεκτό ζακάρ λουράκι σε γκρι χρώμα με μία χρυσή ρίγα στο κέντρο. Η τιμή του είναι 3.920 €

Περισσότερες πληροφορίες για την Tudor εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138, 210-3235909)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή