Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για τις σπουδές του (βίντεο)

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για τις σπουδές του (βίντεο)

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στα Fake News που, όπως είπε, διακινούνται εδώ και μία δεκαετία, αναφορικά με τις σπουδές του, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής.

«Άκουσα από τα έδρανα της συμπολίτευσης – και με προκαλεί αυτό – να αναπαράγεται κάτι το οποίο ως Fake News αναπαράγεται εδώ και μία δεκαετία,  Αν πατήσετε στη Google ‘Τσίπρας’ θα βγει ‘μεταγραφή από Βουλγαρία’. Αυτη η αθλιότητα αναπαράγεται εδώ και δέκα χρόνια, η αθλιότητα των Fake News», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε:

«Είχα την τιμή, με πανελλαδικές εξετάσεις, να περάσω στο Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας μας, της Ευρώπης και διεθνώς. Και είχα την τιμή να είμαι απόφοιτος αυτής της σχολής. Είχα την τιμή να κάνω μεταπτυχιακές σπουδές εκεί και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σύγκριση και το επίπεδο των σπουδών που παρέχονται στα πανεπιστήμια της χώρας και στο Πολυτεχνείο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή