Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Ζούμπερι

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Ζούμπερι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για νέα φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 5:30, το απόγευμα του Σαββάτου στο Ζούμπερι Νέας Μάκρης, ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Μαραθώνα

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία, ωστόσο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή. 

Οπως μετέδωσε το irafina.gr, η φωτιά έκαψε βλάστηση εντός των κατασκηνωσεων στον Αγιο Ανδρέα. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οχήματα της πυροσβεστικής που επιχειρούσαν στον Μαραθώνα, όπως και εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής. 

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Ζούμπερι-1

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εκκενώθηκαν οι στρατιωτικές κατασκηνώσεις στην περιοχή. Σημειώνεται ότι στις συγκεκριμένες κατασκηνώσεις φιλοξενούνται πυρόπληκτοι από την περσινή πυρκαγιά στο Μάτι.

Λόγω της πυρκαγιάς, σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, διεκόπη η κυκλοφορία στις οδούς Αεροπορίας και Αγίας Μαρίνας στο ύψος της Λεωφόρου Μαραθώνος. 

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Ζούμπερι-2

Φωτιά και στον Ασπρόπυργο

Σχεδόν ταυτόχρονα με το Ζούμπερι, πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλούνται σπίτια, ενώ κινητοποιήθηκαν άμεσα και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μία ομάδα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) καθώς και δύο υδροφόρες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή