ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ειδικό συλλεκτικό τεύχος με τις καλύτερες συνταγές του Στέλιου Παρλιάρου για αλμυρά κέικ, μπατόν σαλέ, κράκερς, πίτσες, κις λορέν, τάρτες και πίτες με τυριά. Μοναδικές ιδέες για το καλοκαιρινό μας τραπέζι αλλά και για γεύματα και ποιοτικά σνακ για το γραφείο και το σχολείο!

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ-1

Αλμυρά κέικ

Ελληνικά και ξένα τυριά, μαζί με καλοκαιρινά λαχανικά και μυρωδικά μετατρέπονται στα πιο νόστιμα και ιδιαίτερα αλμυρά κέικ. Αποτελούν ένα εξαιρετικό κέρασμα, μπορούν να σερβιριστούν ως αυτόνομο, ελαφρύ γεύμα, αλλά και ως ορεκτικό σε ένα γιορτινό τραπέζι. Επιπλέον, ταιριάζουν πολύ με κρασί και είναι το ιδανικό ταίρι για μια σαλάτα. Τέλεια και για το σχολικό κολατσιό!

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ-2

Τάρτες, πίτες & πίτσες

Από τις γαλλικές κις λορέν, μέχρι αλμυρή πάστα φλόρα, πίτσες με δική μας εύκολη σπιτική ζύμη και πρωτότυπες αλμυρές πίτες.

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ-3

Εύκολο σπιτικό ψωμί

Απλές συνταγές για σπιτικό ψωμί χωρίς πολύωρες αναμονές, αλλά και κάποιες νόστιμες εναλλακτικές που μπορούμε να σερβίρουμε αντί ψωμιού, όπως πιτάκια και κριτσίνια.

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ-4

Μπατόν σαλέ & πικάντικα κράκερς

Μπατόν σαλέ με διάφορες γεύσεις, αλλά και πρωτότυπα αλμυρά και ελαφρώς πικάντικα μπισκότα με τυριά και υλικά όπως λιαστές ντομάτες και ελιές.

Κυκλοφορούν στις 18 Αυγούστου με την Καθημερινή της Κυριακής

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή