Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συνεχίζεται η μεγάλη έκθεση-αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Βολανάκη, την οποία διοργανώνει το Ιδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, σε συνεργασία με το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Υδρας. Ο πατέρας της ελληνικής θαλασσογραφίας μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση του έργου του. Εως 31/10, Μουσείο Υδρας.

– Ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίζεται στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» της Πρέβεζας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του. Στις 10 μ.μ.

– Το Μικροσκοπικό Θέατρο παρουσιάζει τη χορευτική παράσταση «Αντίο κορίτσι», που βασίζεται στα παραδοσιακά τραγούδια του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, στο Ανοιχτό Θέατρο Ανδρου. Στις 9 μ.μ.

– Η Ρίτα Αντωνοπούλου τραγουδάει στον Αρχαιολογικό Χώρο Πλευρώνας, στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την πανσέληνο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας. Στις 9 μ.μ.

– Ξεκινούν οι έξτρα παραστάσεις του Καραγκιόζη, διά χειρός Αθω Δανέλλη, στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Απόψε παρουσιάζεται το έργο «Ο Καραγκιόζης στο πανηγύρι». Στις 9 μ.μ., δωρεάν με ηλεκτρονική προεγγραφή.

– Συνεχίζεται η έκθεση με έργα του Γιάννη Τσαρούχη από τη συλλογή του Δημήτρη Τσίτουρα στην Ανδρο στο Ιδρυμα Κυδωνιέως, σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Κατερίνας Σχινά. Στην Ανδρο, από τις 10.30 π.μ.

– Η καλοκαιρινή περιοδεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου περνάει από το Αίγιο και το υπαίθριο Θέατρο «Γεώργιος Παππάς». Στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή