Ατρόμητος: «Συγκέντρωση, υπομονή, τύχη»

Ατρόμητος: «Συγκέντρωση, υπομονή, τύχη»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών αναζητεί απόψε (19.00) o Ατρόμητος, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέγκια και να προκριθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το 0-0 στη Βαρσοβία συν το γεγονός ότι η πολωνική ομάδα δεν έχει δεχθεί φέτος γκολ σε πέντε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά δύσκολα σκοράρει, προμηνύει ένα «κλειστό» παιχνίδι, όπου ενδεχομένως ένα και μόνο γκολ ίσως κάνει τη διαφορά. Ο Ατρόμητος ποντάρει στην έδρα και στη ζέστη, ενώ η Λέγκια το πιο «βαρύ» ευρωπαϊκό της όνομα και τη μεγαλύτερη εμπειρία.

«Η Λέγκια μας έβαλε δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι, χωρίς εμείς να την πιέσουμε και να την τεστάρουμε στο επιθετικό κομμάτι. Το 0-0 είναι πονηρό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πίσω και να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες μας», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου, δείχνοντας απρόθυμος να πάρει περίσσιο ρίσκο: «Δεν είμαστε ομάδα που κυριαρχεί στην Ευρώπη. Προσπαθούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, κερδίσαμε το δικαίωμα για το κάτι παραπάνω και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλει συγκέντρωση, υπομονή και τύχη. Μπορεί να σκοράρουμε και στο τελευταίο λεπτό και να περάσουμε. Η Λέγκια δεν σκοράρει εύκολα εκτός έδρας, αλλά είναι πιο μεγάλη ομάδα, με περισσότερες παραστάσεις και μαθημένη στην πίεση». Ο Κιβρακίδης έκανε ξανά ατομικό και δεν υπολογίζεται.

Η ζέστη προβληματίζει τη Λέγκια, όμως δεν την τρομάζει, σύμφωνα με τον προπονητή της, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς: «Και στην Πολωνία κάνει ζέστη. Οχι σαν την Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Το 0-0 της Βαρσοβίας δεν μας άρεσε. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα. Το να έλθει 4ος, είναι σαν να έχει πάρει το μικρό πρωτάθλημα, γιατί στην Ελλάδα δεν μπορεί να βγει πρώτος, δεύτερος ή τρίτος!». Η Λέγκια ζήτησε 300 εισιτήρια και τα έχει διαθέσει όλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή