Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σκέψεις για ένα γρήγορο σίκουελ φαίνεται πως μπαίνει η Ντίσνεϊ μετά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της live-action εκδοχής του «Αλαντίν» που παρακολουθήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες και στη χώρα μας. Το φιλμ του Γκάι Ρίτσι (φωτ.) κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις, γεγονός που (περίπου αυτόματα) οδηγεί στον δρόμο ακόμα και ενός franchise ταινιών, ειδικά αν σε αυτό δεχθεί να συμμετάσχει ξανά και ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος υποδύθηκε με επιτυχία το Τζίνι.

(…) Τέσσερα χρόνια μετά το επίσημο τέλος της μπάντας, ύστερα από τον θάνατο του ηγέτη της, Λέμι Κιλμίστερ, οι Motorhead μπαίνουν πια στο μονοπάτι των επανεκδόσεων. Αυτές από ό,τι φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα περιποιημένες, ξεκινώντας (25/10) με ένα box set του 1979, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησαν τα δύο εμβληματικά άλμπουμ «Overkill» και «Bomber». Οι νέες εκδόσεις θα περιλαμβάνουν τριπλό βινύλιο με επεξεργασμένο ήχο, έξτρα κομμάτια και μπόλικο ακόμα υλικό.

(…) Μια πρώτη γεύση από το «The Morning Show», μία από τις σειρές με τις οποίες η Apple σχεδιάζει να λανσάρει τη διαδικτυακή της πλατφόρμα το προσεχές φθινόπωρο, έδωσε στη δημοσιότητα ο τεχνολογικός κολοσσός. Σε ένα ιδιαίτερο teaser ακούμε ένα ποτ-πουρί πρωινών ειδήσεων μιας και αυτό είναι το περιβάλλον όπου θα διαδραματίζεται η σειρά, με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Ανιστον, Στιβ Καρέλ και Ρις Γουίδερσπουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή