Στίβος: Δεκαπενταύγουστος στους αγωνιστικούς χώρους

Στίβος: Δεκαπενταύγουστος στους αγωνιστικούς χώρους

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να βάλουν περισσότερους αγώνες στα… πόδια τους οι κορυφαίοι πρωταθλητές μας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε διοργανώσεις στο εξωτερικό. Σήμερα, ο Εμμανουήλ Καραλής θα πάρει μέρος σε διοργάνωση στην Πολωνία, ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη θα συμμετάσχει σε αγώνα της σειράς Ντάιαμοντ Λιγκ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο Στσέτσιν της Πολωνίας θα επιδιώξει να βρεθεί και πάλι στους… αιθέρες. Αυτή τη σεζόν ο νεαρός πρωταθλητής δεν έχει ακόμα πετύχει σε μεγάλους αγώνες άλματα ανάλογα του ταλέντου του. Η καλύτερή του επίδοση είναι στα 5,71 μ., και την έχει πετύχει στο μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει την προσπάθειά της στις «διοργανώσεις των διαμαντιών». Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Στη διοργάνωση της Μ. Βρετανίας θα τεστάρει για ακόμη μία φορά τα άλματά της ενόψει του μεγάλου αθλητικού ραντεβού της Ντόχα, όπου θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο της αγώνα, στο Μπίντγκοζ, πέρασε πάνω από τα 5,70 μ. Στο Μπέρμιγχαμ έχουν δηλώσει συμμετοχή δέκα κάτοχοι ολυμπιακών μεταλλίων και 13 παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ανάμεσα στους άλλους συμμετέχοντες βρίσκεται και ο γρηγορότερος εφέτος άνθρωπος του κόσμου, ο Κρίστιαν Κόλμαν. Ο Αμερικανός έχει τρέξει αυτή τη χρονιά τα 100 μ. σε 9.81.  

Μετά το Μπέρμιγχαμ θα βρεθεί στο Παρίσι (24/8), και στις Βρυξέλλες (6/9) όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός της σειράς του Ντάιαμοντ Λιγκ. Η «μεγάλη Αικατερίνη των αλμάτων» θα πάρει μέρος και στην αθλητική συνάντηση Ευρώπη – ΗΠΑ (7-8 Σεπτεμβρίου), στην οποία έχει και τον ρόλο της πρέσβειρας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή