Η σκυλίτσα – ηρωίδα που έσωσε τα μωρά της από την φωτιά στον Υμηττό (φωτογραφίες)

Η σκυλίτσα – ηρωίδα που έσωσε τα μωρά της από την φωτιά στον Υμηττό (φωτογραφίες)

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στον Υμηττό, πολλά στρέμματα δέντρων κάηκαν και αρκετά ζώα βρήκαν φρικτό θάνατο, καθώς δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις φλόγες.

Μέσα στον κίνδυνο που την είχε περικυκλωσει, μία σκυλίτσα που ήταν κρυμμένη σε ένα από τα κτίρια που απειλούνταν από την φωτιά, προστάτευσε με σθένος τανεογέννητα κουτάβια της, κρύβοντας τα σε μία τρύπα στο έδαφος.  

Η σκυλίτσα – ηρωίδα που έσωσε τα μωρά της από την φωτιά στον Υμηττό (φωτογραφίες)-1

Όταν μπήκαν στο οίκημα οι πυροσβέστες, το οποίο τελικά παραδόθηκε στις φλόγες, βρήκαν την σκυλίτσα να στέκεται ακίνητη πάνω από τα μικρά της, αρνούμενη να τα εγκαταλείψει. Μόλις την πλησίασαν, είδαν τη μητέρα να βγάζει από την τρύπα ένα – ένα τα κουτάβια της και να τους τα «παραδίνει» για να τα σώσουν.

Η σκυλίτσα – ηρωίδα που έσωσε τα μωρά της από την φωτιά στον Υμηττό (φωτογραφίες)-2

Οι πυροσβέστες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετέφεραν τα σκυλάκια και την μητέρα σε ασφαλές σημείο αλλά, ακόμα και μετά την διάσωσή τους, η σκυλίτσα έφυγε τελευταία μέχρι να σιγουρευτεί ότι τα μικρά της είναι σώα και αβλαβή.

Η σκυλίτσα – ηρωίδα που έσωσε τα μωρά της από την φωτιά στον Υμηττό (φωτογραφίες)-3

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή