Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Φιλανθρωπική συναυλία με τους ταλαντούχους σολίστ Μαγιούκο Καμίο (βιολί) και Ναρέκ Χακναζαριάν (βιολοντσέλο), στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Υδρας. 17/8. Στις 9 μ.μ. Υδρα.

– Ο Δημήτρης Μπάσης συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία του δημιουργώντας όμορφες βραδιές με αγαπημένα τραγούδια, με τη συνοδεία της Δήμητρας Σταθοπούλου. 17/8. Στις 9.30 μ.μ. Φιλαδέλφειο, Θεσσαλονίκη.

– «Τα αγάλματα και ο κήπος»: ξενάγηση στην έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Νεάπολης Βοιών, ανάγνωση αποσπασμάτων από το βιβλίο της Ε. Σαραντίτη «Ο κήπος με τα αγάλματα» και μουσική εκδήλωση με έντεχνα τραγούδια. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από τις 7.30 μ.μ. έως τις 11.30 μ.μ. Στις 17/8, Αρχαιολογικό Μουσείο Νεάπολης Βοιών.

– Εγκαινιάζεται η εικαστική έκθεση «Les roses/Τα τριαντάφυλλα» του Κώστα Ευαγγελάτου στη «Μωβ Σκηνή» του κήπου της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη και ακολουθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση λόγου και τέχνης «Πανσέληνος στον κήπο». 17/8. Στις 9 μ.μ. και 10.30 μ.μ. Αργοστόλι.

– Συναυλία με την ερμηνεύτρια Αντριάνα Μπάμπαλη παρουσιάζεται στο Κάστρο και ο χώρος μένει ανοικτός για το κοινό από τις 8.30 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Στις 17/8, Κάστρο Μαυροβουνίου (Γουλάδες) Γυθείου.

– «Υπό το σεληνόφως», μουσική εκδήλωση διοργανώνεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρτας, και ο χώρος του μουσείου με τη μόνιμη και τις περιοδικές εκθέσεις παραμένει ανοικτός για το κοινό από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Στις 19/8,  Αρχαιολογικό Μουσείο Αρτας.

– «Piano στο Αλώνι» είναι ο τίτλος του Φεστιβάλ πιάνου που διοργανώνεται στο  Πήλιο. Σήμερα, συναυλία με την Αριάδνη Παπαγεωργίου και την Αsta Dοra Finnsdοttir. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Αλώνι, Αγιος Γεώργιος Νηλείας, Πήλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή