Πυρκαγιά στην Εύβοια: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος

Πυρκαγιά στην Εύβοια: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον αποκλεισμό του ενδεχομένου η μεγάλη πυρκαγιά της Εύβοιας να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στις γεωτρήσεις, από τις οποίες υδροδοτούνται τα γύρω χωριά και η πόλη των Ψαχνών, οδηγούνται οι Αρχές.

Σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) συνέχισαν την έρευνά τους στο σημείο της φωτιάς, ενώ ολοκληρώθηκε η αυτοψία του πραγματογνώμονα στις αντλίες νερού που λειτουργούν κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» και παρότι επίσημο πόρισμα δεν έχει ακόμη υποβληθεί, η προφορική γνωμάτευση του πραγματογνώμονα απέκλεισε το ενδεχόμενο η φωτιά να έχει προκληθεί από βραχυκύκλωμα.

Το ενδεχόμενο του εμπρησμού παραμένει ανοικτό, ενώ η πιθανότητα εμπλοκής στην υπόθεση ενός 33χρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος πέρυσι είχε συλληφθεί για 9 εμπρησμούς στα χωριά Σταυρός και Κοντοδεσπότι, εξακολουθεί να ερευνάται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή