Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου τραγουδούν «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά». Στις 9 μ.μ. Τήνος.

– Η ομάδα παιδικού θεάτρου «Κοπέρνικος» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή» των Αγγελου Αγγέλου και Εμης Σίνη, σε σκηνοθεσία Ελισσαίου Βλάχου. Στις 8.30 μ.μ. Δημοτικός Κινηματογράφος Χανίων.

– Εκθεση αφιερωμένη στη ζωγράφο Μαρία Ιγγλέση παρουσιάζει η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου με αντιπροσωπευτικά έργα της καλλιτέχνιδος. Από τις 11 π.μ. Μύκονος.

– Συνεχίζεται η έκθεση «Πικάσο και αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός», στην οποία κεραμικά και σχέδια του Πικάσο συνομιλούν με αρχαία έργα, σε επιμέλεια του διευθυντή του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, καθηγητή Ν. Χρ. Σταμπολίδη και του ιστορικού τέχνης Olivier Berggruen. Από τις 10 π.μ. Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4.

– Παράταση παίρνει η έκθεση φωτογραφίας «Eyewitness / Γιάννης Μπεχράκης» στο αίθριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος που φιλοξενεί 70 από τις πιο σημαντικές εικόνες του Ελληνα ρεπόρτερ. Εως 31/8 ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

– Στην Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας παρουσιάζεται η νέα έκθεση σχεδίων και χαρακτικών του Δημήτρη Μηλιώτη, με τίτλο «Metamorphosis». Από τις 10 π.μ. Κέρκυρα.

– Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη βρίσκεται σε «Απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, και συνεχίζει την περιοδεία της με έναν άξιο θίασο μουσικών και πολλά αγαπημένα τραγούδια. Στις 8.30 μ.μ. Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, Χανιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή