Γιουρόπα Λιγκ: Τελική ευθεία πλέι οφ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Τελική ευθεία πλέι οφ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει των αυριανών πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μπήκαν πλέον η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζουν την Τράμπζονσπορ και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα.

Στην Ενωση, ο Καρντόσο θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά τα όσα συνέβησαν με τον Λιβάγια στον αγώνα με την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ, καθώς το ζητούμενο στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι η ηρεμία και βέβαια η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Φαίνεται ότι η κουβέντα των δύο, αλλά και η κρισιμότητα του αυριανού παιχνιδιού –σε άδειο μάλιστα γήπεδο εξαιτίας της τιμωρίας της ΑΕΚ–  εξομάλυναν την κατάσταση και ο Κροάτης θα είναι στο βασικό σχήμα απέναντι στους Τούρκους. Από κει και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμα για την αρχική 11άδα, καθώς παραμένει «ανοιχτή» μια θέση στο κέντρο της άμυνας, την οποία διεκδικούν ο Σβάρνας και ο Οικονόμου.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Τσιγκρίνσκι έβγαλε όλο το πρόγραμμα και έτσι δηλώθηκε στη σχετική λίστα της UEFA ενόψει των αγώνων με την Τράμπζνοσπορ αντί του Αλμπάνη, καθώς είναι πλέον ανοιχτή η συμμετοχή του στη ρεβάνς.

Οσον αφορά την αντίπαλο της ΑΕΚ, η αποστολή δεν επεφύλαξε εκπλήξεις, ενώ φαίνεται ότι είναι μια ανάσα από το να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς απέμενε μόνο η ανακοίνωση για την απόκτηση του Στάριτζ. Πάντως, ο Αγγλος επιθετικός δύσκολα θα προλάβει τα ματς με την Ενωση.

Στον ΠΑΟΚ, ο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βασιστεί στους έντεκα που αντιμετώπισαν τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται επί ελληνικού εδάφους σήμερα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σλοβακία. Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το PAOK TV.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή