Δώνης: «Δεν θα άφηνα την ομάδα μου λίγο πριν από την έναρξη»

Δώνης: «Δεν θα άφηνα την ομάδα μου λίγο πριν από την έναρξη»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κοφτό και ξεκάθαρο τρόπο έσπευσε ο Γιώργος Δώνης να σβήσει τη «φωτιά» που γέννησε συνέντευξή του στην αγγλική Sun, όπου άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποδεχθεί πρόταση της Χάντερσφιλντ, εάν είχε τη συναίνεση του Παναθηναϊκού. «Οσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα, σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό», δήλωσε όταν πήρε έκταση το θέμα, έπειτα από μια όχι και τόσο ξεκάθαρη απάντησή του σε ερώτημα της αγγλικής εφημερίδας: «Για μένα, όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σωματείο στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετική η εμπειρία της Αγγλίας και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο».

Θέση πήρε και η ΠΑΕ: «Με αφορμή το δημοσίευμα της Sun διευκρινίζουμε ότι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη ή ενόχληση από οποιαδήποτε ομάδα σχετικά με τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη. Από εκεί και πέρα, κατά πάγια τακτική μας δεν σχολιάζουμε φημολογίες». Νωρίτερα, η ΠΑΕ είχε διαψεύσει δημοσιεύματα που μιλούσαν για αυξημένη πρόταση στον Ρόντγουελ, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» δεν θα ξεφύγουν από τον προϋπολογισμό τους, που έχει συγκεκριμένο ταβάνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή