Το «αστείο» του Μπόρις Τζόνσον στο Μέγαρο των Ηλυσίων (βίντεο – φωτογραφίες)

Το «αστείο» του Μπόρις Τζόνσον στο Μέγαρο των Ηλυσίων (βίντεο – φωτογραφίες)

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο νέος Βρετανός πρωθυπουργός έγινε σήμερα δεκτός από τον Γάλλο πρόεδρο στο Μέγαρο των Ηλυσίων, με θέμα συζήτησης το Brexit.

Το «αστείο» του Μπόρις Τζόνσον στο Μέγαρο των Ηλυσίων (βίντεο – φωτογραφίες)-1

Μετά τις τυπικές φωτογραφίες υποδοχής, οι δύο άνδρες πέρασαν σε ένα από τα σαλόνια του προεδρικού μεγάρου.

Ο Εμανουέλ Μακρόν κάθισε στητός στον καναπέ και ο καλεσμένος του απέναντι σε μία πολυθρόνα και συνέχισαν να συνομιλούν, μπροστά στο πλήθος των φωτογράφων που κάλυπταν τη συνάντηση.

Το «αστείο» του Μπόρις Τζόνσον στο Μέγαρο των Ηλυσίων (βίντεο – φωτογραφίες)-2

Κάποια στιγμή, οι φωτογράφοι «έπιασαν» τον Τζόνσον να βάζει το πόδι του επάνω στο τραπεζάκι του καφέ, που βρισκόταν ανάμεσα στις πολυθρόνες όπου καθόταν ο ίδιος και ο οικοδέσποτης του.

Το «αστείο» του Μπόρις Τζόνσον στο Μέγαρο των Ηλυσίων (βίντεο – φωτογραφίες)-3

Ο Μπόρις Τζόνσον έμεινε σε αυτή τη στάση για λίγα δευτερόλεπτα, κοιτάζοντας μάλιστα τους φωτογράφους. Η εικόνα δόθηκε στη δημοσιότητα από την Γαλλική προεδρία και μέσω του Associated Press μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

Βίντεο του Reuters από το στιγμιότυπο ανέβασε στο Twitter ο δημοσιογράφος του Skynews, Tom Rayner, με την λεζάντα: «Φαίνεται ότι ο πρόεδρος Μακρόν αστειεύονταν λέγοντας ότι το τραπεζάκι  θα λειτουργούσε εξίσου καλά και σαν υποπόδιο σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός θα ήθελε να ξεκουραστεί και ο Τζόνσον έσπευσε χιουμοριστικά να το κάνει» . 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή