Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με το HALC

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με το HALC

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στρατηγική συνεργασία συνήψαν ο Ομιλος Ιατρικού Αθηνών και το Hellenic American Leadership Council (HALC), έπειτα από ιδιαίτερα παραγωγικές συναντήσεις σε Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Αθήνα.

Η συνεργασία του Ιατρικού με το HALC έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας «Υγεία στην πατρίδα», του πολύ επιτυχημένου διεθνούς προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου. Το πρόγραμμα παρέχει υψηλή εξυπηρέτηση και εύκολη πρόσβαση σε κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες στους Ελληνες της διασποράς κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους στην Ελλάδα, με διευκολύνσεις, δωρεάν υπηρεσίες και σημαντικά προνόμια σε όλο το δίκτυο των κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Η δράση «Υγεία στην πατρίδα» αποτελεί, παράλληλα, φόρο τιμής στο Βασίλη Αποστολόπουλο, πατέρα του ιδρυτή του ομίλου, που έζησε επί σειρά ετών στην Αμερική και αποτέλεσε μέρος της ομογένειας, αλλά και συμβολική αναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς της ελληνικής διασποράς στον ελληνισμό και στο εθνικό συμφέρον.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της δράσης, αλλά και μιας σημαντικής ευρύτερης συζήτησης για τα περιθώρια στρατηγικής εμβάθυνσης των σχέσεων των ελληνικών επιχειρήσεων και του ομογενειακού ελληνισμού, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δρ Βασίλης Αποστολόπουλος και ο επικεφαλής του HALC Εντι Ζεμενίδης είχαν σειρά συναντήσεων. Κοινός παρονομαστής υπήρξε η ανάγκη συνολικού επαναπροσδιορισμού των σχέσεων Ελλάδος και ομογένειας, στη βάση σωστών business plans, win-win συνεργασιών και δημιουργίας υπεραξιών, τόσο για τα επενδυτικά σχήματα όσο και για τη χώρα. Με στόχο την εμβάθυνση της συνεργασίας με το HALC, ο Ομιλος Ιατρικού Αθηνών προσέφερε ειδική κάρτα προνομίων στα εγγεγραμμένα μέλη του HALC, με σημαντικά πρόσθετα οφέλη, την οποία διένειμε η διοίκηση του HALC στα μέλη της, για να διευκολύνει, μεταξύ άλλων, και τα κύματα των καλοκαιρινών επισκεπτών της ομογένειας.

Η κάρτα προβλέπει δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς, δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, σειρά δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων και ελέγχους προληπτικού χαρακτήρα, καθώς και μεγάλη λίστα σημαντικών προνομίων, διευκολύνσεων αλλά και μεγάλων εκπτώσεων σε διάφορες ιατρικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σε όλο το δίκτυο των κλινικών του Ομίλου Ιατρικού στην Αθήνα και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Στόχος είναι είτε κάποιος ταξιδεύει για δουλειά, είτε για προσωπικούς λόγους, είτε για διακοπές να αισθάνεται την ασφάλεια πως ό,τι και να του συμβεί, οποιαδήποτε ώρα από την στιγμή που προσγειώνεται στην Ελλάδα θα έχει τον κορυφαίο ιατρικό όμιλο της χώρας στο πλευρό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή