Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Ντίσνεϊ να αποσύρει με γοργούς ρυθμούς τους δικούς της (Marvel) υπερήρωες από την πλατφόρμα του Netflix, για να τους μεταφέρει στο επερχόμενο Disney+, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η κυρίαρχη διαδικτυακή πλατφόρμα θα μείνει έτσι. Αντιθέτως, όπως έγινε γνωστό, το Netflix συνεργάζεται ήδη με τον «ειδικό» του καλτ σινεμά Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (φωτ.), για τη δημιουργία του τηλεοπτικού «We Can Be Heroes». Σε αυτό, τα παιδιά των υπερηρώων της Γης αναλαμβάνουν δράση, όταν οι γονείς τους πέφτουν θύματα απαγωγής από εξωγήινους.

(…) Ενα καινούργιο τραγούδι, που προαναγγέλλει το επερχόμενο άλμπουμ της, αλλά (κυρίως) παίρνει θέση πάνω σε σύγχρονα αμερικανικά ζητήματα, κυκλοφόρησε η Λάνα ντελ Ρέι. Στο «Looking for America» η δημοφιλής καλλιτέχνις τραγουδά για τα παιδιά που πια «πρέπει να προσέχουν όταν παίζουν στο πάρκο» και ονειρεύεται «μια Αμερική χωρίς όπλα». «Δεν είμαι πολιτικός, αλλά έχω άποψη», δήλωσε η Ντελ Ρέι, η οποία και στο παρελθόν έχει εκφράσει σχετικά τη γνώμη της.

(…) Στην κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς «Downton Abbey», ο βασιλιάς και η βασίλισσα επισκέπτονται την έπαυλη της οικογένεια Κρόλεϊ, και το ολιγόλεπτο clip που διαφημίζει την ταινία ξεκινάει με τον λόρδο Γκράνθαμ –τον υποδύεται ο Χιου Μπόνβιλ– που λέει: «Ούτε υπηρέτρια ούτε βαλές, ούτε καν γκουβερνάντα. Ζούμε στα 1927 και είμαστε μοντέρνοι τύποι». Η ταινία πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι θα αποτελέσει τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή