Αρχίζει το ματς… δεν αδειάζουν οι δρόμοι

Αρχίζει το ματς… δεν αδειάζουν οι δρόμοι

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποια Ευρώπη τώρα. Αυτή μπορεί να περιμένει, αφού από σήμερα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα. Το μέγα ποδοσφαιρικό θέαμα ξεκινά και ο φίλαθλος κόσμος… περιμένει στην ουρά για να κατακλύσει τις εξέδρες.

Εξάλλου, θα είναι ένας διαφορετικός μαραθώνιος δύο ταχυτήτων, αφού ο πρωταθλητής δεν θα κριθεί στην κανονική περίοδο, αλλά στα πλέι οφ. Χώρια που με τη μείωση των ομάδων αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό…

Αλλά το σπουδαιότερο είναι πως θα έχουμε και το VAR. Τον «τηλεοπτικό διαιτητή», που θα αποφασίζει για τις αμφισβητούμενες φάσεις, ώστε να μην υπάρξουν αδικίες. Τώρα, αν αυτό μπορεί να το χαρακτηρίσει «αντικειμενικό» ο Eλληνας οπαδός, είναι μια άλλη ιστορία.

Γιατί είδαμε και ακούσαμε, και από σοβαρά πρόσωπα, πως στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κρασνοντάρ η «μαφία της UEFA» έπνιξε το χέρι του Γκιγιέρμε. Αναλογιστείτε τώρα τι θα συμβαίνει όταν υπάρξουν παρόμοιες φάσεις, και όχι μόνο, ειδικά στα ντέρμπι.

Κατά τα άλλα, πιστεύω πως θα περάσουμε άλλη μια ποδοσφαιρική περίοδο στη μουρμούρα, στην αμφισβήτηση και στην ανυποληψία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τις κερκίδες των περισσότερων γηπέδων άδειες και τον φανατισμό, που καλλιεργείται συστηματικά από τα φερέφωνα των ΠΑΕ, να εκδηλώνεται με άγριο τρόπο.

Οσο για τις υπερκείμενες αρχές; Αυτές, με μόνο στόχο να εκμεταλλεύονται τη δημοτικότητα του λαοφιλέστερου αθλήματος για προσωπικό τους όφελος, θα σφυρίζουν αδιάφορα, όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή