Συνελήφθησαν δύο εμπρηστές για πρόκληση πυρκαγιών σε Ηλεία και Μεσσηνία

Συνελήφθησαν δύο εμπρηστές για πρόκληση πυρκαγιών σε Ηλεία και Μεσσηνία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο συλλήψεις εμπρηστών πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα ένας 43χρονος συνελήφθη ως υπαίτιος για την πρόκληση τριών πυρκαγιών που είχαν σημειωθεί, η μία στις 18 Αυγούστου σε αγροτικές εκτάσεις στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, και οι άλλες δύο χθες με διαφορά μίας ώρας στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Επίσης από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής Γαργαλιάνων συνελήφθη ένας 47χρονος ως υπαίτιος πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Κερασούλα, στη Χριστιανούπολη του δήμου Τριφυλίας, στη Μεσσηνία. Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Νέας Κίου Αργολίδας. Επί τόπου επιχειρούν 5 οχήματα και 10 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή