ORIS Aquis Great Barrier Reef III Limited Edition

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία δεκαετία η Oris δραστηριοποιείται με καμπάνιες ευαισθητοποίησης για την διατήρηση των ωκεανών και έχει συνεργαστεί με πρόσωπα, οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως οικολόγους που προσπαθούν να καταστήσουν τη νήσο Κλίπερτον τόπο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ή το Pelagios Kakunjá, μία μη-κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία σπάνιων ειδών καρχαρία που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Το 2019 η ελβετική μάρκα εγκαινίασε το «The Oceans Project», μία σειρά από ρολόγια, δράσεις και νέες συνεργασίες. Μία από τις σημαντικότερες είναι η σύμπραξή της με το μη-κερδοσκοπικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Κοραλλιών. Υποστηρίζει ένα πρόγραμμα αναγέννησης περιοχών του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Φράγματος της Αυστραλίας, οι οποίες έχουν υποστεί τεράστια φθορά και λεύκανση των κοραλλιών λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας του νερού. Με αφορμή αυτή τη συνεργασία η Oris δημιούργησε ένα συλλεκτικό ρολόι, το Great Barrier Reef III Limited Εdition.

ORIS Aquis Great Barrier Reef III Limited Edition-1

ORIS Aquis Great Barrier Reef III Limited Εdition

Το πρώτο ρολόι της πρωτοβουλίας The Oceans Project ανήκει στην περίφημη καταδυτική συλλογή Aquis της Oris. Είναι μία περιορισμένη έκδοση 2.000 κομματιών με κάσα διαμέτρου 43,5 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, βιδωτή κορόνα ασφαλείας και μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη με γαλάζια κεραμική επιφάνεια.

ORIS Aquis Great Barrier Reef III Limited Edition-2

Το καντράν είναι σε ένα ωραίο ντεγκραντέ Aqua Blue χρώμα με δείκτες και ενδείξεις των ωρών καλυμμένους με Super-LumiNova® και προστατεύεται από ένα θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού με διπλή αντι-αντανακλαστική επεξεργασία. Στο κέντρο έχει δύο δείκτες (ώρας και λεπτών), μικρά δευτερόλεπτα στο 9 και ημερομηνία σε στρογγυλό δίσκο με κίτρινο δείκτη.

ORIS Aquis Great Barrier Reef III Limited Edition-3

Το πίσω καπάκι της κάσας είναι βιδωτό, ατσάλινο, με ανάγλυφα κοράλλια και τον Σταυρό του Νότου, έναν αστερισμό που συναντούμε και στη σημαία της Αυστραλίας και είναι ορατός μόνο από το Νότιο Ημισφαίριο. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό Oris 743, έχει 38 ώρες αυτονομίας και είναι στεγανό μέχρι 300 μέτρα βάθος.

ORIS Aquis Great Barrier Reef III Limited Edition-4

Συνδυάζεται με ατσάλινο μπρασελέ πολλαπλών συνδέσμων, το οποίο ασφαλίζει στον καρπό με αναδιπλούμενο κούμπωμα και διαθέτει καταδυτική προέκταση. Το Great Barrier Reef III Limited Εdition διατίθεται σε οικολογική κασετίνα φτιαγμένη από φύκια. H τιμή του είναι 2.300 €.

Δείτε το video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Oris, εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rist Hellas (τηλ.: 2310-471155), www.rist.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή