Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκαλύψεις έκανε η Ντίσνεϊ σε πρόσφατη παρουσίασή της σχετικά με τα επερχόμενα πρότζεκτ της, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το καταληκτικό μέρος του «Πολέμου των Αστρων». Το σχετικά σύντομο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα περιλαμβάνει όλους τους ήρωες, παλιούς και νέους, με τη Ρέι ωστόσο της Ντέιζι Ρίντλεϊ να ξεχωρίζει. Ο δυναμικός γυναικείος χαρακτήρας της θα βρεθεί αναμφίβολα στο κέντρο των εξελίξεων, ενώ το στιγμιότυπο του τρέιλερ, με την ίδια να κρατάει το διπλό κόκκινο φωτόσπαθο των Σιθ, έχει ήδη ανοίξει μεγάλες συζητήσεις ανάμεσα στους φαν.

Την αποθέωση γνώρισε ο διάσημος τραγουδιστής της όπερας Πλάθιντο Ντομίνγκο, στην πρώτη του συναυλία μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης, στην οποία τον εμπλέκουν εννέα γυναίκες. Εμφανιζόμενος στο φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ, ο 78χρονος Ντομίνγκο βρήκε θερμή υποστήριξη στο κοινό της Αυστρίας· αντιθέτως, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Οπερα της Φιλαδέλφειας απέσυρε τη συμμετοχή του στο δικό της προσεχές πρόγραμμα.

Η Αυστραλή σκηνοθέτις και σεναριογράφος Τζένιφερ Κεντ δεν θα συμμετάσχει εντέλει στην κριτική επιτροπή του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ της Βενετίας, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, εκεί όπου πέρυσι έλαβε μέρος ως μοναδική γυναίκα διαγωνιζόμενη στο επίσημο πρόγραμμα με την ταινία «The Nightingale». Σύμφωνα με τη δήλωσή της, η Κεντ αντιμετωπίζει ένα επείγον οικογενειακό πρόβλημα εξαιτίας του οποίου πρέπει να επιστρέψει στην Αυστραλία. Τη θέση της παίρνει η σκηνοθέτις του «American Psycho», Μέρι Χόρον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή