Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα θα υποδυθεί η ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του δικτύου Showtime, με τίτλο «First Ladies». Μάλιστα, δεν θα αρκεστεί μόνο στον ρόλο της πρωταγωνίστριας αλλά συμμετέχει και ως συμπαραγωγός. Το σενάριο της δραματικής σειράς, η οποία εστιάζει σε όσα δεν έχουν γίνει γνωστά για την προσωπική και πολιτική ζωή των Ελινορ Ρούζβελτ, Μπέτι Φορντ και Μισέλ Ομπάμα, υπογράφει ο συγγραφέας Ααρον Κούλεϊ. Τα επεισόδια θα είναι ωριαία.

(…) Χθες όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, η Ισαμπέλ Τολέδο, αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας της Μισέλ Ομπάμα. Η Τολέδο έγινε γνωστή όταν η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε μια δική της δημιουργία για την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα το 2009. Η γεννημένη στην Κούβα σχεδιάστρια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής όχι μόνο στους συμπατριώτες της αλλά και στις ΗΠΑ.

(…) Τη γυναίκα-σύμβολο κατά του ρατσισμού στις ΗΠΑ, Αφροαμερικανίδα Ρόζα Παρκς, αποφάσισε να τιμήσει η εταιρεία παιχνιδιών Μattel με την κυκλοφορία κούκλας Μπάρμπι με τη μορφή της. Εκτός από την Παρκς, στη σειρά Inspiring Women προστέθηκε και η πρωτοπόρος αστροναύτης της Νasa, Sally Ride. Και οι δύο κούκλες παρουσιάστηκαν χθες, και μαζί με αυτές δίνεται και υλικό για τη ζωή και τη δράση των σημαντικών αυτών γυναικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή