Αγγιξε το θαύμα, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις

Αγγιξε το θαύμα, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα γκολ πριν από το θαύμα βρέθηκε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την τουρκική Τραμπζονσπόρ, όμως δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Γιούρόπα Λιγκ, αφού στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είχε ηττηθεί με 3-1. Η ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Στο 25΄ ο Λιβάγια ύστερα από ασίστ του Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάνταλος ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Ολιβέιρα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ολιβέιρα βρέθηκε τετ α τετ και πλάσαρε για να αποκρούσει ο Τσακίρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η τουρκική ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη και πίεσε προκειμένου να πετύχει γκολ. Η ΑΕΚ από την πλευρά της έδειχνε όσο περνούσε ο χρόνος σημάδια κόπωσης έως… εξάντλησης. Στο 53΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι έπειτα από σουτ του Ενουακαέμε και προβολή του Μπακάκη. Στο 73΄ ο Πάρμακ έκανε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή το οποίο απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα κόρνερ ο Μπάρκας. Το ίδιο συνέβη με το δυνατό σουτ του Νουακέμε στο 81΄. Στο 93΄ αποβλήθηκε ο Ελντερ Λόπες. Η λήξη του αγώνα βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια, αλλά αποκλεισμένη. Ωστόσο, πέραν του αποκλεισμού, με τη χθεσινοβραδινή εμφάνισή της έμεινε όρθια δείχνοντας να ξεπερνά την κρίση των τελευταίων ημερών, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Σόσα, Ενουακαέμε, Ομούρ (44΄ Σάρι, 83΄ Ερντογκάν), Μίκελ (35΄ Σόρλοθ), Ιβανίλντο, Εκουμπάν, Κάμπι, Περέιρα, Πάρμακ, Νοβάκ.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Οικονόμου (88΄ Κλωναρίδης), Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος (58΄ Κρίστισιτς), Σιμόες, Μάνταλος (81΄ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή