Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μπαρτ Σένκεφελντ

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μπαρτ Σένκεφελντ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για τη θέση του στόπερ ήταν και η οριστική, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ξαναμπαίνει στο κάδρο και να φοράει τελικά τα πράσινα, ύστερα από σχεδόν τρεις μήνες διαπραγματεύσεων.

Ο 28χρονος Ολλανδός ήλθε στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα, με τις πιθανότητες σαφώς αυξημένες σε σχέση με την προηγούμενη επαφή των δύο πλευρών, όταν στις αρχές του μήνα ο εκπρόσωπός του ήλθε στην Ελλάδα αλλά προέκυψε τότε σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Η πίεση του χρόνου βοήθησε να ανοίξει η υπόθεση και να έχει αίσιο τέλος: ο Σένκεφελντ δεν έχει βρει ομάδα ούτε ο Παναθηναϊκός βασικό στόπερ και, παρότι υπήρχε κι άλλο περιθώριο καθώς η αγορά των ελεύθερων παικτών παραμένει ανοικτή μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, κανείς τους δεν ήθελε να ρισκάρει. Αρχισαν ξανά τις συζητήσεις αναζητώντας τη χρυσή τομή και τη βρήκαν τελικά. Ο Σένκεφελντ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ξεκινάει προπονήσεις.

Μιλώντας στη NOVA, ο Γιώργος Δώνης είχε προαναγγείλει τη συμφωνία λέγοντας ότι μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει οπωσδήποτε στόπερ, με συγκεκριμένα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια, τα οποία τα κάλυπτε ο Σένκεφελντ. Οπως τόνισε, οι «πράσινοι» αναζητούν επίσης έναν επιθετικό και έναν αμυντικό μέσο, με τον Νούνες να υπολογίζεται και ως χαφ αν δεν βρεθεί άλλος για τη θέση. Προσέθεσε ότι ο Χατζηγιοβάννης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και ότι η λογική η δική του δεν είναι να τιμωρεί τους παίκτες αλλά να προστατεύει τα συμφέροντα του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή