MIDO Baroncelli Wild Stone

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συλλογή Baroncelli της Mido διακρίνεται για τις κλασικές της γραμμές, τη διαχρονική της κομψότητα και αποτελεί την επιτομή της υψηλής τεχνογνωσίας της ελβετικής μάρκας. Το 2016 γιόρτασε την 40ή της επέτειο. Τώρα μία φρέσκια σειρά θηλυκών μοντέλων έρχεται να εμπλουτίσει τη δημοφιλή συλλογή. Τα νέα Mido Baroncelli Wild Stone δημιουργήθηκαν με σκοπό να ξεκλειδώσουν την άγρια πλευρά κάθε γυναίκας. Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά; Τα ολόλευκα καντράν τους με την κοκκώδη υφή έχουν στο κέντρο τους μία επιφάνεια από ημιπολύτιμη λίθο σε έντονο χρώμα. Η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να επιλέξει ένα από τα τέσσερα μοντέλα, που είναι όλα εξίσου υπέροχα: ουράνιο και μυστηριώδες χάρη στη μπλε απόχρωση της Αβεντουρίνης, έντονο και λαμπερό χάρη στις πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις του Ματιού της Τίγρης, φωτεινό και ακτινοβόλο χάρη στις διακριτικές πράσινες αποχρώσεις του Μαλαχίτη, ή φρέσκο και κρυστάλλινο χάρη στους διακριτικούς τόνους του Ίασπι. Αυτές οι πέτρες προβάλλουν το διαχρονικό σχεδιασμό των μοντέλων της Mido.

MIDO Baroncelli Wild Stone-1

Όλα τα μοντέλα προστατεύονται από μια στρογγυλή ατσάλινη κάσα διαμέτρου 33mm, ένα στο φυσικό ασημί χρώμα του ατσαλιού και τα άλλα τρία στους θερμούς τόνους του ροζ και κίτρινου χρυσού χάρη στην PVD επίστρωσή τους.

MIDO Baroncelli Wild Stone-2

Οι δείκτες της ώρας και των λεπτών σε ατσάλι ή με κίτρινη ή ροζ χρυσή PVD επίστρωση έχουν δύο επιφάνειες (η μία αμμοβολισμένη, η άλλη diamond-cut) ενώ τα δευτερόλεπτα προβάλλονται από έναν ευθύγραμμο diamond-cut δείκτη. Σε ένα διακριτικό στρογγυλό παράθυρο στο 6 προβάλλει η ημερομηνία.

MIDO Baroncelli Wild Stone-3

Το μοντέλο με την Αβεντουρίνη συνδυάζεται με μπλε σατέν υφασμάτινο λουράκι που του προσδίδει ένα σοφιστικέ στιλ. Τα μοντέλα με το μάτι της τίγρης και τον μαλαχίτη φορούν μαύρο γυαλιστερό δερμάτινο λουράκι με εφέ κροκοδείλου, ενώ το μοντέλο με τον ίασπι έχει στιλπνό ατσάλινο μπρασελέ.

MIDO Baroncelli Wild Stone-4

 

Όλα τα μοντέλα Baroncelli Wild Stone κρύβουν στο εσωτερικό τους έναν αξιόπιστο, μηχανισμό ακριβείας, τον Caliber 80. Αυτός ο αυτόματος μηχανισμός τελευταίας γενιάς προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία έως 80 ώρες. Από το διαφανές πίσω καπάκι της κάσας μπορεί κανείς να θαυμάσει τον ωραία διακοσμημένο μηχανισμό με αντίβαρο σε μοτίβο κυμάτων της Γενεύης. Και τα τέσσερα μοντέλα αντέχουν σε πίεση έως 5 bars, είναι συνεπώς στεγανά μέχρι 50 m.

MIDO Baroncelli Wild Stone-5

Όσο για τις τιμές τους; Το ατσάλινο με το καντράν από ίασπι κοστίζει 800 € ενώ τα άλλα τρία με κάσες από χρυσό PVD κοστίζουν 900 €.

Περισσότερες πληροφορίες για τα MIDO Baroncelli εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή