Δύο προσαγωγές στον απόηχο επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων

Δύο προσαγωγές στον απόηχο επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν, λίγο μετά τις 15:00, στα Εξάρχεια έπειτα από την πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις κτιρίων στην περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 40 άτομα πέταξαν βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Τοσίτσα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ανάλογο επεισόδιο προηγήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη Σπύρου Τρικούπη στο πλαίσιο φύλαξης των κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη και είχαν εκκενωθεί πριν από λίγες ημέρες. 

Υπενθυμίζρεται ότι στις αρχές της εβδομάδας, συνολικά 143 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή