Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στη Χαλκιδική – Eρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στη Χαλκιδική – Eρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μεγάλη κινητοποίηση βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές Χαλκιδικής προκειμένου να εντοπίσουν τον οδηγό που παρέσυρε με το όχημά του το βράδυ της Κυριακής, στις 20:25, δύο πεζούς, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 57 ετών, βρετανικής καταγωγής, ο οποίος περπατούσε παρέα με μια γυναίκα σε επαρχιακό δρόμο της Καλλιθέας, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το Halkidikifocus, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι μαζί τους ήταν και δύο παιδιά, τα οποία πρόλαβαν και διέσχισαν το δρόμο χωρίς να κινδυνεύσουν.

Ωστόσο, η εν λόγω πληροφορία παραμένει ανεπιβεβαίωτη. Το όχημα εγκατέλειψε στο σημείο τα θύματα. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, που επικαλείται μαρτυρίες, το όχημα κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα.

Την προανάκριση διενεργεί η τροχαία Ν. Μουδανίων.

Πηγή: voria.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή