Συλλογή ρούχων με την υπογραφή μιας δούκισσας

Συλλογή ρούχων με την υπογραφή μιας δούκισσας

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eξαιρετικά πολυάσχολη φαίνεται να είναι η δούκισσα του Σάσεξ, κατά κόσμον Μέγκαν Μαρκλ. Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί σε κοινό η πρώτη της συλλογή ρούχων. Πρόκειται για δημιουργίες που προορίζονται για γυναίκες που ψάχνουν δουλειά ή ήδη εργάζονται. Ο σκοπός, βέβαια, της νέας δραστηριότητας της δούκισσας είναι φιλανθρωπικός, καθώς επιθυμεί, με τον τρόπο αυτόν, να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Smart Works, που βοηθάει άνεργες γυναίκες ώστε να μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς κατά τη διάρκεια αναζήτησης εργασίας.

Σύμφωνα με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η πώληση της συλλογής θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες και εκτιμάται ότι τα ρούχα θα κάνουν «φτερά» μόλις τοποθετηθούν στα ράφια. Η κυκλοφορία της συλλογής ρούχων σηματοδοτεί επισήμως την επιστροφή της Μέγκαν στην ενεργό δράση μετά τη γέννηση του μικρού Αρτσι τον περασμένο Μάιο. Η νέα σειρά θα περιλαμβάνει τα βασικά κομμάτια που χρειάζονται οι γυναίκες ώστε να μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς σε μια συνέντευξη για τη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας, αλλά και όταν βρεθούν στον εργασιακό τους χώρο. Περιλαμβάνει πουκάμισο, παντελόνι, σακάκι, φόρεμα και τσάντα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι. Οπως αναφέρεται σε αυτήν, η φιλανθρωπική δράση της δούκισσας «αντικατοπτρίζει το πάθος της στην υποστήριξη των γυναικών και τη δέσμευσή της θα βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν ανάγκη στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Μιλώντας στο τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue, η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε το όραμά της για τον ρόλο που ανέλαβε, καθώς και τα σχέδιά της να ξεκινήσει τη δική της συλλογή. «Οταν μπαίνεις στον χώρο του Smart Works, συναντάς στα ράφια ρούχα και μια σειρά από τσάντες και παπούτσια. Μερικές φορές, όμως, μπορεί να είναι ένα ποτ πουρί πραγμάτων και να μην ταιριάζουν τα μεγέθη και τα χρώματα, άρα δεν είναι πάντοτε η σωστή στυλιστική επιλογή. Για να βοηθήσω σε αυτό, ρώτησα τις εταιρείες Marks & Spencer, John Lewis & Partners και τη φίλη μου, σχεδιάστρια Misha Nonoo, αν ήταν πρόθυμοι να σχεδιάσουν μια συλλογή με περισσότερες κλασικές επιλογές για ρούχα εργασίας», έγραψε η Μέγκαν.

Το ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός έχει υπάρξει πολύ δραστήρια ήταν γνωστό. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν δίστασε ούτε στιγμή, παραμονές της παρουσίασης της πρώτης συλλογής ρούχων της, να διασχίσει αεροπορικώς τον Ατλαντικό χθες και να φθάσει στη Νέα Υόρκη, μόνο και μόνο για να δει την καλή της φίλη, τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς, να λαμβάνει μέρος στον τελικό του πρωταθλήματος τένις των ΗΠΑ, US Open. Φαίνεται ότι η Σερένα Ουίλιαμς είναι από τις καλύτερες φίλες της Μέγκαν και αυτή στην οποία προστρέχει για συμβουλές, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μέγκαν ταξίδεψε μόνη, με μια ομάδα σωματοφυλάκων, αλλά αφήνοντας πίσω στο σπίτι τον πρίγκιπα Χάρι και τον τεσσάρων μηνών γιο τους, Αρτσι. Αυτή τη φορά, η δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισε να ταξιδέψει με έναν εμπορικό αερομεταφορέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή