Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ενα μουσικό ταξίδι με μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks, θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές και από το άλμπουμ της «Το Αστέρι και η Ευχή», κάνει απόψε στο Βεάκειο θέατρο η Ευανθία Ρεμπούτσικα. Στις 8.30 μ.μ. Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς.

– Μια ανάγνωση του «Ερωτόκριτου» διαφορετική από τις συνηθισμένες προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα Κι όμΩς κινείται (χορός/ακροβασία) στη μουσική παράσταση «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου. Στις 9 μ.μ. στο πάρκο Ελ. Βενιζέλου στον Αγιο Δημήτριο.

– To Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων συναντά τον Μπάμπη Τσέρτο για μία μουσική διαδρομή με ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Στις 8.30 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού.

– H Comicdom Press και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ενωση παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση comics και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 10», στην γκαλερί της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Ως τις 28/9. Μασσαλίας 22.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλειου Μαρκεζίνη «Μία ασυνήθιστη ζωή. Αναμνήσεις και αναστοχασμοί», εκδ. Ι. Σιδέρης. Ενα βιβλίο που ακολουθεί τη ζωή του συγγραφέα του, από τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του σε ένα έντονα πολιτικοποιημένο περιβάλλον έως τα ταξίδια του σε τρεις ηπείρους, όπου και εργάστηκε. Στις 7.30 μ.μ. στον Ιανό. Σταδίου 24.

– «Ενας σύγχρονος Αίσωπος» είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης γλυπτικής του Θωμά Μπερτόλη στην γκαλερί «7». Ως τις 28/9. Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή