Κυρ. Μητσοτάκης: «Ο Αντώνης Λιβάνης άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας»

Κυρ. Μητσοτάκης: «Ο Αντώνης Λιβάνης άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Αντώνης Λιβάνης άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας, εργαζόμενος επί δεκαετίες στο πλευρό ενός σημαντικού πολιτικού. Με συνέπεια, διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Ο Αντώνης Λιβάνης, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του φερώνυμου Εκδοτικού Οργανισμού έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης.

Η παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας υπήρξε ανεξίτηλη ως ο μακροβιότερος και πιο έμπιστος συνεργάτης του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Αντώνης Λιβάνης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού (1981-1989) και Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ (1993-1996), ενώ συμμετείχε ενεργά στην αντίσταση στα χρόνια της Κατοχής, αλλά και στον αντιδικτατορικό αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή