Πρώτα ο Βόλος, μετά η Τότεναμ, λέει ο Μαρτίνς

Πρώτα ο Βόλος, μετά η Τότεναμ, λέει ο Μαρτίνς

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού να εξαφάνισαν σε ελάχιστες ώρες τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα με την Τότεναμ, όμως πριν από το λαμπερό ραντεβού της ερχόμενης Τετάρτης υπάρχει και ο Βόλος. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Καραϊσκάκη» τη νεοφώτιστη ομάδα και το τελευταίο που θα ήθελαν θα ήταν ένα εντός έδρας στραβοπάτημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι το μυαλό των παικτών του ταξιδεύει μερικές ημέρες μπροστά, στο πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, και όλη την εβδομάδα προσπάθησε να τους πείσει να κάνουν… focus στον αγώνα του πρωταθλήματος. Και αυτό διότι ο Βόλος, αν και πρωτάρης στην κατηγορία, έχει ήδη το δύο στα δύο, ενώ και από την άλλη ο Ολυμπιακός πήρε δύσκολα τους τρεις βαθμούς τόσο με τον Αστέρα, στην πρεμιέρα στο Φάληρο, όσο και στη συνέχεια στη Λάρισα.

Αυτό είναι και το πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Πορτογάλος τεχνικός, καθώς οι εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα απείχαν από αυτές για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρόλο, βέβαια, είχε παίξει και το ροτέισον, το οποίο πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να συνεχίσει, δίνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν καν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως ο Κούτρης, ενώ θέση διεκδικεί και ο Παπαδόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αλλωστε, το ματς με τον Βόλο είναι και το τελευταίο «βατό» στα χαρτιά, καθώς ακολουθούν η Τότεναμ στο Φάληρο και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή