Φάουστο: Να νιώθω σημαντικός στην ομάδα

Φάουστο: Να νιώθω σημαντικός στην ομάδα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 30χρονος Ισπανός Φάουστο Τιένθα είναι η επιλογή του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Πρόκειται για έμπειρο Ισπανό ποδοσφαιριστή, με θητεία κυρίως στη β΄ κατηγορία της χώρας του, αλλά και με παρουσία στην Μπέτις και στην Οσασούνα στην Πριμέρα Ντιβιθιόν (συνολικά 20 συμμετοχές), ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι και τις αμυντικές του ικανότητες.

Πέρυσι είχε γεμάτη χρονιά με την Εξτρεμαδούρα (30 συμμετοχές, 2 γκολ) στη β΄ κατηγορία Ισπανίας, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο.

Ο Φάουστο αποδέχθηκε τον ρόλο της δεύτερης επιλογής πίσω από τον Κουρμπέλη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο, με αποδοχές στα στενά οικονομικά πλαίσια του Παναθηναϊκού. «Είμαι κλασικός αμυντικός μέσος, με ένταση και ισορροπία στο παιχνίδι μου. Ο Παναθηναϊκός είναι σύλλογος γνωστός σε όλους και αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλω να τον βοηθήσω να επιτύχει τους στόχους του και να νιώθω σημαντικός μέσα στην ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του, αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή