Η… ατυχής στιλιστική επιλογή της Μελάνια Τραμπ για την 11η Σεπτεμβρίου (φωτογραφίες)

Η… ατυχής στιλιστική επιλογή της Μελάνια Τραμπ για την 11η Σεπτεμβρίου (φωτογραφίες)

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την  11η Σεπτεμβρίου 2001, τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα κατέλαβαν τέσσερα αεροπλάνα – δύο έπεσαν στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη, ένα έπληξε το Πεντάγωνο και το τέταρτο, η “Πτήση 93”, συνετρίβη σε ένα χωράφι στο Σάνκσβιλ της Πενσιλβάνια.

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ τίμησε τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων σε μία τελετή στο Πεντάγωνο και ανέβασαν στα social media μία φωτογραφία, η οποία όμως προκάλεσε σάλο στο Twitter.

Αμέσως, χιλιάδες χρήστες διαπίστωσαν ότι το σχέδιο στο πίσω μέρος του παλτό της Μελάνια Τραμπ έμοιαζε πάρα πολύ με ουρανοξύστη – ή ο οβελίσκος στο Μνημείο Ουάσινγκτον – τη στιγμή που πέφτει πάνω του ένα αεροπλάνο.

Το θέμα έγινε trend στο Τwitter και οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που έφτασαν μέχρι τον Λευκό Οίκο, με την εκπρόσωπό του Στέφανι Γκρίσαμ να τις χαρακτηρίζει «αστείες».

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διχάζει τους Αμερικάνους με τις στιλιστικές επιλογές της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τζάκετ με το μήνυμα «Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;» που φόρεσε κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε κέντρο κράτησης παιδιών στα σύνορα με το Μεξικό, τον Ιούνιο του 2018. 

Η… ατυχής στιλιστική επιλογή της Μελάνια Τραμπ για την 11η Σεπτεμβρίου (φωτογραφίες)-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή