Β. Μεϊμαράκης: Αδικεί τον Μ. Σχοινά η συζήτηση για τον τίτλο του χαρτοφυλακίου

Β. Μεϊμαράκης: Αδικεί τον Μ. Σχοινά η συζήτηση για τον τίτλο του χαρτοφυλακίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε στο θέμα με τον τίτλο του χαρτοφυλακίου του Έλληνα Επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά.

«Αυτή την εβδομάδα θα συγκληθεί στο Στρασβούργο η ολομέλεια της Επιτροπής. Νομίζω ότι ο τίτλος που έχει δοθεί στο χαρτοφυλάκιο του κ. Μαργαρίτη Σχοινά είναι πράγματι ασαφής. Θεωρώ ότι η κ. Φον ντερ Λάιεν θα τον αλλάξει. Αδικεί τον κ. Σχοινά αυτή η συζήτηση. Γιατί η κριτική που γίνεται είναι για τον τίτλο, ενώ τον κ. Σχοινά τον έχουν υποδεχτεί όλοι και γνωρίζουν τις δυνατότητές του», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Επίσης είπε ότι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για την προπαρασκευή του συνεδρίου του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, στα τέλη Νοεμβρίου. «Πιστεύουμε στην προοπτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στηρίζουμε τη νέα γενιά», υπογράμμισε ο κ. Μεΐμαράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή