Στον Εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Στον Εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων από τα 22 που προσήχθησαν συνολικά στο πλαίσιο των χθεσινών επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια προχώρησε η αστυνομία. 

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, βίας κατά υπαλλήλων, εμπρησμού, έκρηξης, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα στη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ, εμπρηστικούς μηχανισμούς, πέτρες και άλλα αντικείμενα, εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ, στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη.

Οι συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας 24, 23, 21 και 18 ετών.

Είχε προηγηθεί επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον και του αστυνομικού τμήματος Ζωγράφου από ομάδα περίπου 30 ατόμων περί τις 02.40 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες βγήκαν από τον χώρο της πανεπιστημιούπολης και πέταξαν περίπου είκοσι βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς ή να προκληθούν ζημιές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή